ТЕМА

GDPR (Общ регламент за защита на личните данни)-изисквания и практически решения.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Aдвокат Георги Георгиев е завършил специалност „Право” в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. В петгодишната си юридическа практика Георги е работил в различни правни области - търговско, вещно, семейно и наследствено право.  В същия период адв. Георгиев е приет и като докторант към БАН.

Георги Георгиев е практикуващ адвокат от 2017 година, като е бил част от екипа на Адвокатско дружество „Савова”. От 2017 г. адвокат Георгиев е управляващ съдружник в „Джи Ди Еф Консултинг” - консултантско дружество, специализирано в обслужването на корпоративни клиенти в областта на търговското право, онлайн търговията, международното частно право и защитата на личните данни (Регламент 679/2016 или както е по-известен - GDPR).

От 2018 г. адвокат Георгиев е управляващ съдружник в Адвокатско дружество „Георгиев и Петров”, занимаващо се с процесуално представителство по граждански и изпълнителни дела основно в областта на договорното, банковото и застрахователното право.

Екипът на адвокат Георгиев има опит в консултирането и правното обслужване на редица дружества, занимаващи се с онлайн търговията и дигиталния маркетинг.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
no-icon
Телефон за връзка
no-icon
Професия / длъжност
no-icon
ЕГН
no-icon
Име на фирма / организация
no-icon
Адрес на фирмата по регистрация
no-icon
ЕИК / БУЛСТАТ /
no-icon
ИН по ДДС
no-icon
МОЛ
no-icon
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

TOP