ТЕМА

SEO 2019. Тенденции и най-добри практики за оптимизация на вашия онлайн магазин

ПРЕДСТАВЯНЕ

Дидо Григоров е SEO специалист с почти 15 годишен опит. Той е Head of SEO на Serpact. Кариерата му в SEO е започнала от Америка и Англия, следват проекти в Германия, Швейцария, Австрия, Франция, Италия и много други.

Основен фокус и интерес в работата му са Text retrieval, Machine learning, Artificial intelligence, Google patents, Content marketing strategies, Technical SEO.

Дидо е първият SEO специалист участвал с презентация на събитие на Google – Google Dance Zurich на 21.09.2018 в офиса на компанията в Цюрих, Швейцария, заедно с Никола Минков и Борислав Арапчев.

Малко по-рано тази година, Дидо участва и в дискусия на световната общност за цялостен дигитален маркетинг – Digital Olympus - http://digitalolympus.net/persons/dido-grigorov/

Дидо е и единственият специалист от България удостоен със страница в престижната медия за оптимизация за търсачки seroundtable.com - https://www.seroundtable.com/dido-grigorov-25807.html

Той е редовен посетител на почти всички събития за дигитален маркетинг в България, както и на BrightonSEO в Англия. Дидо е и един от първите SEO специалисти в България с  няколко реализирани уебинара и специално гостуване в Twitter чата на световния топ софтуер за SEO – SEMrush, както и експертни видеа по PPC реклама в Академията на софтуерния гигант за SEO.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
no-icon
Телефон за връзка
no-icon
Професия / длъжност
no-icon
ЕГН
no-icon
Име на фирма / организация
no-icon
Адрес на фирмата по регистрация
no-icon
ЕИК / БУЛСТАТ /
no-icon
ИН по ДДС
no-icon
МОЛ
no-icon
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

TOP