ТЕМА

Какъв искам да стана като порасна голям (електронен търговец)? Склададжия или собственик на електронен магазин - с други думи да инвестирам ли в свой собствен склад или просто и евтино да го превъзложа? Нови възможности в чужбина за всички български търговци!

ПРЕДСТАВЯНЕ

Димитър Димитров е роден през 1977-ма година в Плевен. През 1999 г. пристига в Русе и до момента живее там със съпругата си Лора и двете му дъщери Лидия и Моника.

До 2002 г. работи като DJ, а след това основава заедно с бивш колега DJ фирмата за кабелен интернет Networx. Тя става най-големият алтернативен оператор за доставка на Интернет и кабелна телевизия в Северна България. В нея той е съдружник и Директор маркетинг и продажби.

През 2013 г. продава дяловете  си в телекомуникационните дружества и днес има няколко различни паралелни бизнеса – съдружник е във фирма за продажби на зимни градини и интериорен дизайн  в Германия, фирма за внос и продажба на почвени продукти за конвенционално земеделие BioAktiv BG и онлайн платформа, разработвана собствена марка за листни торове GreenAktiv, онлайн търговия в различни направления, в това число продажби в Румъния на българска натурална напитка Kombucha Life www.kombuchalife.ro .

Димитър Димитров е клиент на InOut.bg, като вече трета година им възлага цялостен складов мениджмънт (Fulfillment) и доставки (куриерски и транспортни услуги) до всяка точка на България и Румъния.

В тази връзка Димитър може да сподели доста полезна информация за Fulfillment-а  от гледната точка на клиент.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
no-icon
Телефон за връзка
no-icon
Професия / длъжност
no-icon
ЕГН
no-icon
Име на фирма / организация
no-icon
Адрес на фирмата по регистрация
no-icon
ЕИК / БУЛСТАТ /
no-icon
ИН по ДДС
no-icon
МОЛ
no-icon
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

TOP