ТЕМА

Retargeting и Remarketing - инструменти за повече продажби и дългосрочни отношения с потенциални клиенти

ПРЕДСТАВЯНЕ

Димитър Димитров се занимава професионално с Дигитален Маркетинг и Интернет Реклама от над 9 години. Специализира в SEO, SEM, Inbound Marketing похватите, а от над 4 години практикува и маркетинг в социалните мрежи. Основно насочен към performance рекламата в дигитална среда.

Преди да основе собствено студио за Дигитален Маркетинг и Интернет Реклама - Inbound.bg - Димитър е работил в няколко големи международни компании, където е работил над повече от 200 проекта. От създаването на Inbound.bg в началото на 2013, до момента Димитров и екипът му са реализирали (и продължават да реализира) над 120 успешни проекта за средни и големи бизнеси в България, САЩ, Канада, Великобритания и Германия.

Димитър е и сред лекторите на едни от най-престижните ИТ събития в България. Разполага със сертификати за Google AdWords, Google Analytics, Inbound Marketing Certificate of Excellence, Gamification, Content Strategy for Professionals и други. Съосновател и главен секретар на Българската Асоциация за Дигитален Маркетинг (БАДМ) и бивш член на международната SEO органиция - SEMPO. Един от малкото официални Google Trainer специалисти в България.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Димитър Димитров е основател на студиото Inbound.bg и се занимава професионално с Дигитален Маркетинг и Интернет Реклама от над 9 години. Специализира в SEO, SEM, Inbound Marketing похватите, а от над 4 години практикува и маркетинг в социалните мрежи, плюс имейл автоматизации. Основните му умения са насочени към performance рекламата в дигитална среда.

Google Trainer

Съосновател на Българска Асоциация за Дигитален Маркетинг

Google AdWords Premier Partner

Google Analytics Individually Certified

Inbound Marketing Certificate of Excellence (Hubspot)

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
no-icon
Телефон за връзка
no-icon
Професия / длъжност
no-icon
ЕГН
no-icon
Име на фирма / организация
no-icon
Адрес на фирмата по регистрация
no-icon
ЕИК / БУЛСТАТ /
no-icon
ИН по ДДС
no-icon
МОЛ
no-icon
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

TOP