ТЕМА

Chat bot. Какво представляват чат-ботовете и как работят в онлайн ритейла. Чат ботове 2019.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Елица Стоилова е основател и СЕО на Umni. Umni е чатбот агенция, занимава се с автоматизация на комуникацията на бизнеса с клиентите  и на други процеси посредством софтуерно решение, известно като чатбот.

Компанията Umni е регистрирана през 2017 в г.София. Umni завърши успешно в началото на 2018 един от най-големите и предизвикателни стартъп акселератори на Силициевата Долина, The Founder Institute (Сезон 3, София) с проект за чатботове за хотелиерството.

Днес Umni работи с клиенти от различни индустрии, които са готови да внедрят чатбот в месинджъра на своя бизнес или на своя сайт за да предложат по-добро и иновативно обслужване на клиентите, да оптимизират работата на персонала и да спестяват средства и ресурси. Клиенти на Umni са от хотели до медицински център, развлекателен бизнес и българска певица.

Екипът на Umni има над 20 години опит в бизнес мениджмънт и операции, работа с клиенти, маркетинг и продажби, особено онлайн, както и близо 20 години опит в IT сферата – мениджмънт проекти, уеб дизайн и програмиране, QA.

Чатботът е софтуерно решение, което имитира разговор с човек, общува с клиента и отговаря на най-често задаваните въпроси чрез текст, видео, аудио, снимки, линкове и други елементи на комуникация, също така автоматизира други процеси посредством интеграция с външни приложения, програми и платформи.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
no-icon
Телефон за връзка
no-icon
Професия / длъжност
no-icon
ЕГН
no-icon
Име на фирма / организация
no-icon
Адрес на фирмата по регистрация
no-icon
ЕИК / БУЛСТАТ /
no-icon
ИН по ДДС
no-icon
МОЛ
no-icon
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

TOP