ТЕМА

Счетоводни аспекти на онлайн бизнеса.Какви са новостите в наредба Н-18 за касовите апарати и изискването за регистрация на онлайн магазините в НАП.

В този модул ще се разгледат следващите въпроси.

Кога е изгодно и кога не е изгодно вашата фирма да е по ДДС? Кога е задължително и кога не е задължително да сте по ДДС? Какви данъци и осигуровки се плащат? Ако сте фрийлансър, необходимо ли е да имате фирма? Какви са особеностите ако ползвате платформи като Upwork, Freelancer.com, Fiverr, Ebay, Shopify или плащате за реклама към Facebook или Google Adwords? Какви са особеностите при работа със съвремените платежни системи като PayPal, Paysera? Данъчни аспекти на онлайн търговията и дропшипинга. Кога трябва да се пуска касова бележка и кога не е необходимо? Какви проверки се правят най-често и от кои институции?

ПРЕДСТАВЯНЕ

Преди 10 г. Христо стартира бизнес и забелязва, че повечето счетоводители не са наясно с новите технологии. Тогава решава да направи счетоводна къща, която е в час със съвремените IT услуги. Христо ръководи екип от счетоводители, които са наясно с Upwork, Freelancer.com, Fiverr, Ebay, Shopify, Google Adwords и др. Има завършено инженерно и икономическо образование, което му помага да бъде широкоспектърен експерт по онлайн бизнес. Екипът на Голдън вижън е защитавал предприемачи при стотици проверки и се гордее, че няма нито една глоба.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
no-icon
Телефон за връзка
no-icon
Професия / длъжност
no-icon
ЕГН
no-icon
Име на фирма / организация
no-icon
Адрес на фирмата по регистрация
no-icon
ЕИК / БУЛСТАТ /
no-icon
ИН по ДДС
no-icon
МОЛ
no-icon
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
TOP