ТЕМА

Тенденции в дигиталния маркетинг за онлайн магазини - какво научихме през последната година

Независимо от това в кой сектор работят, електронните магазини имат едно и също предизвикателство – да продават повече, на повече хора, срещу по-ниска цена. Повечето от тях допускат и едни и същи грешки. Някои от тези грешки са трудно забележими и ако се пренебрегнат, онлайн предприемачите рискуват да загубят много от времето си, за да работят върху грешни аспекти на бизнеса си. От друга страна, непрекъснатата промяна в потребителските нагласи изискват от е-магазините да се напасват почти ежедневно към нови реалности, да използват нови инструменти и да префокусират вниманието си върху различни маркетингови подходи. Презентацията на Христо Радичев ще покаже реални примери за добри и лоши практики при управлението на рекламните стратегии на онлайн магазините и ще даде практически и лесно приложими съвети за подобряване на техните резултати.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Христо Радичев има дипломи по социология и по международни отношения от СУ „Климент Охридски”. Започва професионалната си кариера в GfK България като младши изследовател и ръководител на проектите Leaflet Monitor и Shopping Monitor, които разглеждат промоционалните активности и потребителските навици на пазара за бързооборотни стоки.

След това, като интернет мениджър в международното издателство "Reader's Digest", отговаря за имейл маркетинга и изграждането на клиентски бази данни в България, Босна и Херцеговина, Словения, Сърбия и Хърватска. Съавтор е на някои от най-успешните eDM (electronic Direct Mail) проекти за компанията.

Сега е управител за България на "Медияпост Хит Мейл" – специализирана компания за директен и дигитален маркетинг, част от френската група "La Poste". Екипът на „Медияпост Хит Мейл България“ управлява онлайн кампании в 9 държави в Европа.

Христо е бил лектор на редица събития и семинари в България, Румъния и Испания. Част е от журито на конкурса Prémios Email & Data Driven Marketing Portugal 2016. В партньорство с „ИнАут Трейд“ създава и международния проект Balkan eCommerce, който помага на успешни електронни магазини да започнат бизнес в 8 държави в Европа и Азия.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
no-icon
Телефон за връзка
no-icon
Професия / длъжност
no-icon
ЕГН
no-icon
Име на фирма / организация
no-icon
Адрес на фирмата по регистрация
no-icon
ЕИК / БУЛСТАТ /
no-icon
ИН по ДДС
no-icon
МОЛ
no-icon
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
TOP