ТЕМА

Как успешно да продаваме козметични и парфюмерийни продукти онлайн. 10 съвета от управител на фирма с многогодишен опит в сферата.

Петър Дяксов ще ни сподели за пътя, през който е преминал от създаването на малък онлайн магазин до неговата трансформация в един от най-успешните български онлайн парфюмерии у нас. Ще даде много полезни съвети за това как да се отличим от масата в сферата на козметичните и парфюмерийни продукти, в която конкуренцията е голяма и за това как да изградим собствена брандова идентичност, която да бъде разпознаваема. Ще ни разкаже за процеса на създаване на качествено и полезно съдържание, което да ни помогне както за оптимизиране на онлайн магазин, така и за изграждане на доверие у потребителите. Петър ще ни сподели и ползите, които носят социалните мрежи в сферата на онлайн търговията на козметични и парфюмерийни продукти.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Петър Дяксов е на 28 години и към момента заема позицията на маркетинг мениджър на "Венера Козметикс" - фирма, която се занимава с продажба и дистрибуция на висококачествена маркова парфюмерия от основаването си през 1992 година. Основател и управител на онлайн магазина https://fragrances.bg/

Петър има близо 8 години опит в сферата на онлайн търговията и дигиталния маркетинг, което довежда до основаването на собствената му компания - уеб агенцията Tendrik през 2015 година.

Свободното си време Петър отделя на младежката организация JCI Bulgaria, където изпълнява длъжността на президент за 2017 година, и за организиране или участие в различни семинари за личностно и професионално развитие.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
no-icon
Телефон за връзка
no-icon
Професия / длъжност
no-icon
ЕГН
no-icon
Име на фирма / организация
no-icon
Адрес на фирмата по регистрация
no-icon
ЕИК / БУЛСТАТ /
no-icon
ИН по ДДС
no-icon
МОЛ
no-icon
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

TOP